jako że to jest płyta dwóch producentów to zwracałem szczególną uwagę na bity, niestety, według mnie jest troche marnie jak na White House
White House - Kodex V: Elements (2014)
SWÓJ:
Tau najlepiej.
załozenie tego tematu odbyło się właśnie przy słuchania łowcy
zjadł tą płyte bardziej niż tede 2013
quebo i bonson też props
I Gedziula fajny refren jeszcze.
Radomski styl Hurrwo !
Najlepiej:
Gedz
Kękę
Tau (chociaż go nie lubię, to zajebiście poleciał)
Bonson/Queba
Później tak naprawdę ciężko kogoś wyróżnić. Ta płyta nie powinna być reprezentowana przez paru raperów (vide Kałen, Beszczel (napisane celowo), ZBUKU itd itd), paru pewnie brakuje... Średniak.
WH bity na jedno kopyto juz tyle lat, jak ta płyta miała byc zroznicowana pod wzgledem produkcji to ja odpadam
płyta producencka, gdzie najsłabsza strona są bity jak dla mnie, ratuje ją kilka zwrotek(Quebo, Bonson, V, Wena, Gedz, Hukos tez niezle i Tau ktorego nie lubie), ale i tak szale przewaza całe te zbiorowisko wacków w pozostałych kawałkach. 3/10, za te kilka zwrotek i solidność bitów(ale nie solidnosci oczekuje sie po tkaich płytach)
Dokładnie jak wyżej. Te bity na piątce to jedna wielka nuda. Nic nadzwyczajnego. Jednak mogli zamknąć Kodex w trzech częściach.
Zastanawiam się czemu nie ma na tej płycie bitów na poziomie, jaki rzucili Mesowi
Mi najbardziej siadł Mielon, Kękę i Tau, tylko te jego nawrócenie nie do końca ogarniam :O ale raperem Medium - bo z tej twórczości go najbardziej kojarzymy jest bdb moim zdaniem. Zobaczymy jak będzie płyną na nowej płycie po swojej "przemianie".
W majowym magazynie VAIB, na albumie kończącym sagę "Kodex", mieli się pojawić: - Ostr, Ero, który przygotował zwrotkę, ale nie skończył numeru. Mieli być Bisz i Pezet, ale się nie wyrobili - ujawnił duet. - Mogliśmy mieć na tej płycie Ed OG, ale niestety na drodze stanęły finanse - dodał Magiera.
No powiem, że Bisza i Pezeta bym usłyszał.
Tau najlepiej.